To make your children capable of honesty is the beginning of education. - John Ruskin

Geboortelijst

Voor alle 'Must Haves' die uw baby nodig heeft!

geboortelijkstDe geboortelijst bepaalt wat u allemaal als geschenk wilt ontvangen bij de geboorte van uw kindje. Dat biedt belangrijke voordelen: u krijgt wat u nodig hebt, volledig naar uw smaak en alles perfect op elkaar afgestemd. De geboortelijst wordt ongeveer 10 weken voor de geboorte van de baby gelegd. Bij de geboorte van uw kindje geeft u gewoon een seintje en worden de artikelen van de geboortelijst mooi gepresenteerd in uw winkel. Bij het afsluiten van de geboortelijst ontvangt u gewoonlijk een cadeaubon ter waarde van 10% van de totale waarde van uw geboortelijst.  Klik hier voor een overzichtje van de verschillende babyspeciaalzaken in uw buurt!

Geboortelijst online

De meeste babyspeciaalzaken zetten de geboortelijst online. Dit kan erg handig zijn: familie en vrienden kunnen zo via internet de geboortelijst raadplegen en vanop hun pc een geschenkje kiezen en bestellen, hoe dichtbij of veraf ze ook wonen.


baby-kids107.jpgbaby-kids108.jpgbaby-kids109.jpgbaby-kids118.jpgbaby-kids119.jpgbaby-kids12.jpgbaby-kids63.jpgbaby-kids64.jpgbaby-kids65.jpgbaby-kids70.jpgbaby-kids71.jpgbaby-kids72.jpg