A child who is allowed to be disrespectful to his parents will not have true respect for anyone. - Billy Graham

Zwangerschapskleding

zwangerschapskledingZwangerschapskleding is leuke en trendy kleding die met je meegroeit. Zo kun je lekker jezelf blijven en je in je eigen stijl blijven kleden als je zwanger bent. Zwangerschapskleding kan meegroeien door de speciale snit, de elasticiteit van de stof en verstelmogelijkheden. Zwangerschapskledingmaakt meestal gebruik van een knoopsgaten-elastiek dat je in het begin nog een heel stuk kunt aansnoeren en daarna steeds een stukje kunt laten vieren. Zwangerschapskleding heeft vaak ook comfortabele heupmodellen in broeken en rokken in de collectie, waarbij de band dan net onder je buik valt.

 

 

 

Wanneer beginnen met zwangerschapskleding

Meestal kan de zwangerschapskleding van de eerste tot de laatste dag gedragen worden. De stoffen zijn immers van die aard dat ze enorm goed meerekken. Het leuke is dat onze kleding zelfs na de zwangerschap nog kan gedragen worden omdat ze hun oorspronkelijke vorm terug aannemen.

In principe kan zwangerschapskleding al van in het prille begin gedragen worden. Wanneer broeken oncomfortabel beginnen zitten is het de geschikte moment om een keertje bij ons langs te komen. Zelfs als er nog geen beginnend buikje te bespeuren is past onze kleding al mooi! Doordat de oudbollige jurken al een tijdje achter ons liggen en zwangerschapskleding nu ook hip en modern is, zal niemand merken dat de kleding die u draagt zwangerschapskleding is...Alleen de toekomstige mama zelf, die dan eindelijk weer comfortabel zit.


baby-kids12.jpgbaby-kids13.jpgbaby-kids14.jpgbaby-kids15.jpgbaby-kids16.jpgbaby-kids17.jpgbaby-kids30.jpgbaby-kids31.jpgbaby-kids32.jpgbaby-kids33.jpgbaby-kids34.jpgbaby-kids35.jpg